Om Os

Velkommen til HI-havemaskiner

Vi er din foretrukne samarbejdspartner inden for salg af havemaskiner, service eller reservedele. I branchen er vi kendt for at have en bred vifte af reservedele, som gør i stand til at skaffe næsten samtlige dele inden for STIGA/HUSQVARNA maskiner.

Vi er autoriseret STIGA og HUSQVRNA forhandler, som matcher mange af de samme værdier, som vi har her i huset. Udover havemaskiner beskæftiger vi os også med afbalancering og dækskifte på personbiler.

Vi holder til på Vestre Mailtvej 9 Brørup, hvor du altid er velkommen.

Tag et kig på vores hjemmeside – vi ser frem til at høre fra dig.

Halid Harbas

Indehaver +45 5099 3578 hi-havemaskiner@live.dk

Hvad siger kunderne

God service og mine dæk blev skiftet hurtigt og effektivt, dækkende er virkelig godt afballanceret, jeg kan gerne anbefale dette værksted.

Hans C

Lille værksted, med en utrolig venlig betjening og et professionelt udført arbejde. Har aldrig før fået afbalanceret nogle dæk så godt før. Der er ikke den midste ryttelse i dem.

Jacob J

Jeg har nu for anden gang brugt HI-Havemaskiner til at montere dæk på min bil, og jeg kan kun give dem min varmeste anbefalinger. Jeg afleverede fælgene inden dækkene ankom, og allerede samme formiddag, som de havde modtaget de nye dæk ringede han og fortalte at de var klar. Dæk og fælge er utroligt godt afbalanceret.

Jacob J

Super service. Dæk blev afhentet hos mig privat og de færdige hjul leveret et par dage senere. Super service

Klaus I

Vores samarbejdspartnere

Autoriseret stiga forhandler og serviceværksted

STIGA Forhandler

Galleri